Peter Nielsen
Mattias Svensson
Pontus Andersson

----------------

1-7 senast mot IFK Osby. Frågan var, skulle RAIF studsa tillbaka eller skulle man gå ner i en svacka?
En trupp sargad med skador och en avstängning. Men man skulle studsa tillbaka mot nästjumbon Åhus Horna. Och det rejält.

Man skulle ge snabbt besked på sin form. Redan i den 12 minuten gör Andreas Holmstedt 1-0 efter en bra slagen hörna av Fredrik Månsson. Men som så många gånger förr så skulle det komma en kvittering och detta i den 19 minuten. Kvitteringen kommer efter ett friläge där anfallaren skruvar den runt Jakob i målet. Men RAIF skulle vilja mer denna eftermiddag. I den 32 minuten så kommer Rasse fri med målvakten efter en fin djupledsboll av Månsson, där Rasse inte gör något misstag och rullar den under målvakten och 2-1 på tavlan. Men det skulle komma mer, i den 43 minuten så skulle Johannes Wetterberg skriva in sig i målprotokollet. Detta efter ett snyggt anfall, där Månsson slår bollen på kanten till en ganska fristående Hampus Henricsson som spelar den snett inåt bakåt där Johannes står och han gör inget misstag utan trycker den i nät och ställningen var 3-1 i paus.

Den andra halvleken var 7 minuter gammal när Hampus Henricsson dyker upp på den på bortre stolpen när ett inlägg rullar igenom försvaret och han gör inga misstag utan trycker den under målvakten. Och det skulle komma mer. Matchen hann knappt börja igen innan det var dags igen. I den 53 minuten så trycker Johannes in ett hårt inlägg som styrs på Hampus Henricsson som gör 2 mål på 2 minuter och ställningen var nu 5-1. Efter detta var det mycket hawaiispel, fram och tillbaka, mycket djupledsbollar och lite chanser på båda hållen. Men i den 77 minuten skulle en spelare få göra sitt första tävlingsmål i RAIF tröjan, Sheka Kanu bryter in från kanten och ska slå ett inlägg som styrs på en försvarare och går in bredvid en ställd målvakt. Alltså första målet i den vite tröjan! Grattis!